Plaukimo varžybos „Šilainių taurė-2023”

Šiandien KPM baseine „Šilainiai” vyko plaukimo varžybos „Šilainių taurė-2023”. Be Šilainių sportininkų dėl komandinės taurės dar varžėsi ir Kauno sporto mokyklos „Startas”, Plaukimo akademijos „Banga” bei keletas KPM baseino „Vilija” ir Klaipėdos „Gintaro” sporto centro plaukikų. Stipriausią komandinę dvasią ir užsispyrimą šįkart parodė KSM „Startas” komanda, surinkusi 91 tašką ir laimėjusi Šilainių taurę. Antrąją vietą su 56 taškais iškovojo Šilainių pirmoji komanda. Trečioje vietoje komandinėje įskaitoje liko vienodai po 24 taškus surinkę „Vilija” ir „Banga”, tačiau didesnis medalių skaičius nulėmė „Vilijos” pranašumą. 

Susumavus dviejų rungčių Fina reitingo taškus, geriausiais varžybų plaukikais tapo Joris Medelinskas („Startas”), Aras Lisauskas („Startas”) ir Vytis Keršys („Šilainiai-1”). Geriausių plaukikių trejetuke- Ela Dainytė („Startas”), Urtė Jakštaitė („Vilija”) ir Ieva Staugaitytė („Šilainiai-1”).

Sveikiname „Starto” komandą- nugalėtoją bei komandas- prizininkes: „Šilainiai-1” ir „Vilija” 👏

Džiaugiamės tais plaukikais, kurie iškovojo medalius ir pasigerino asmeninius rezultatus ✌️ Čempionus ir prizininkus  galite rasti čia

Dėkojame varžybų rėmėjui UAB „Lintera” 🤝

Ačiū treneriams, teisėjams ir sirgaliams 👍

#KPM link pergalės !!!

Varžybų rezultatai